HomeemporiaResearch
select language/region

"Meer comfort"

Praktische functies en slimme details maken de emporia GSM's zo uniek.

"Meer dialoog"

emporia ontwikkelt zijn GSM's door te luisteren naar de behoeften van zijn klanten.

"Meer zekerheid"

emporia GSM's bieden meer flexibiliteit en onafhankelijkheid.

"Meer inlevingsvermogen"

Manieren vinden om onze klanten beter te begrijpen en om hun leven van elke dag gemakkelijker te maken.

Samenwerken om resultaten te halen

emporia ontwikkelt niet alleen GSM's voor zijn klanten, maar ook samen met zijn klanten. Alle producten die emporia op de markt brengt, voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en bieden uitstekend gebruiksgemak. Om aan deze hoge eisen te blijven voldoen, werkt emporia nauw samen met gebruikers.
Dit doet emporia onder andere door de producten door de doelgroep zelf te laten testen, wat waardevolle informatie voor de productontwikkeling oplevert. emporia organiseert ook workshops waar de doelgroep met een GSM leert omgaan en lanceert wedstrijden waarbij mensen gevraagd wordt om ideeën in te zenden over "mobiele communicatie van de toekomst".

 

Alle bevindingen worden in samenwerking met de partneruniversiteiten Johannes- Kepler, Cambridge, Upper Austria en Hagenberg geanalyseerd en geëvalueerd, en worden vervolgens direct toegepast in de productontwikkeling.

 

 

Getest met een 5-sterren resultaat.

Het eindresultaat levert GSM's op die volledig afgestemd zijn op de behoeften van de gebruikers. Het beeldscherm is bijvoorbeeld extra breed en contrastrijk, en het lettertype werd speciaal ontwikkeld voor emporia. Dit alles zorgt ervoor dat teksten makkelijk leesbaar zijn. Sommige emporia modellen hebben zelfs oranje of zwarte beeldschermen. Deze schermen werden speciaal ontwikkeld in samenwerking met opticiens en zijn zelfs geschikt voor mensen met staar.

 

De keypads zijn uitgerust met grote toetsen die een duidelijk identificeerbaar drukpunt hebben en die een hoorbare klik geven als ze worden ingedrukt. emporia gebruikt componenten uit de sector van de mechanische engineering voor het precieze genereren van dit geluid. De keypad vergrendelingsfunctie is een andere intelligente innovatie. In plaats van een ingewikkelde toetsencombinatie, zijn de emporia GSM's uitgerust met een speciale toets om het keypad te vergrendelen en te ontgrendelen.
Ook op het gebied van geluid en luidsprekers, ergonomische voorzieningen en menunavigatie krijgen de klanten een absoluut kwaliteitstoestel in handen met onder meer luidsprekers die compatibel zijn met gehoorapparaten, een flitsend signaal om inkomende oproepen te melden, externe zijtoetsen voor toegang tot de basisfuncties en een eenvoudige, intuïtieve menunavigatie. Een ander hoogtepunt is de pop-up hulp die automatisch verschijnt op het scherm wanneer de gebruiker lang twijfelt over een individueel menupunt.

 

Op basis van al deze innovaties zal het wel geen verrassing zijn dat de emporiaELEGANCE en de emporiaTALKpremium zeer goed gescoord hebben op de "Plus X Awards" van dit jaar - de grootste technologische competitie ter wereld - met prijzen in de "Gebruikscomfort" en "Design" categorieën en dat de titel van "Beste Product van het Jaar 2010" werd gehaald. In oktober won de emporiaELEGANCE ook de zilveren "Focus Open Award" 2010.