select language/region

Mobile World Congress 

Brengt generaties bij elkaar

 

Op het Mobile World Congress vallen er heel wat nieuwe technologieën te ontdekken, maar weinige zijn eenvoudig of duidelijk in gebruik. Door al deze nieuwigheden zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Want zeg nu zelf: hoe vaak hebben je ouders jouw hulp al niet gevraagd bij het gebruik van de laatste gadgets? Emporia brengt iedereen dichter bij moderne communicatie door de nadruk op eenvoud te leggen.

 

Zo geavanceerd mogelijk, zo eenvoudig mogelijk

 

Dit was de filosofie achter de creatie van de nieuwste mobiele emporia telefoon – de emporiaCONNECT. In nauwe samenwerking met de Universiteit van Cambridge heeft emporia een zeer gebruiksvriendelijke telefoon ontworpen. De emporiaCONNECT beschikt over een kwaliteitsvolle camera en een groot beeldscherm in hoge resolutie, maar onderscheidt zich vooral door het feit dat hij afstembaar is met de smartphones van andere familieleden. Deze unieke multigenerationele aanpak is een fantastische nieuwe manier om families unieke momenten via hun mobiele telefoon met de oudere generaties te laten delen.

 

Kom naar onze stand in Hal3/C124 en ontdek zelf hoe communicatie generaties dichter bij elkaar kan brengen. Hopelijk tot dan!

 

De nieuwe Advisory Board van emporia 

De nieuwe Advisory Board van emporia werd in Wenen officieel voorgesteld aan het publiek.
Met dit team van specialist-adviseurs wil de maatschappij volledig voorbereid zijn voor het werken aan toekomstige successen.
De Advisory Board omvat Dr. Robert Bauer van de Universiteit van Linz, Prof. John Clarkson, Directeur van het Institute for Engineering Design aan de Universiteit van Cambridge en Dr. Boris Nemsic. Deze deskundigen zijn bevoegd voor verschillende gebieden van de zakelijke activiteiten van emporia.


Robert Bauer is een deskundige op het gebied van organisatie-ontwikkeling en John Clarkson is een van de toonaangevende academische onderzoekers op het gebied van inclusief design en productontwikkeling. Boris Nemsic werkt al jaren met en voor exploitanten van mobiele netwerken en zal emporia helpen om gereed te zijn voor een verdere groei. Dankzij de nieuwe Advisory Board, met Albert Fellner als voorzitter, kan de maatschappij zich voorbereiden op toekomstige uitdagingen.

Dichter bij de klant 

Wat is een pincode? Waarom heb ik een simkaart nodig? Hoe schrijf ik een sms? Wat moet ik doen wanneer mijn vooraf betaalde kaart leeg is? Wat gebeurt er wanneer de batterij leeg is? De moderne technologie roept vele vragen op die aanleiding kunnen geven tot onzekerheid. emporia wil meer raad en vertrouwen geven in verband met de nieuwe technologie.

Wedstrijd 

Het ontwerp van de wedstrijd "einfach telefonieren" in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland was uniek. Voor de eerste keer werd aan mensen van meer dan 50 jaar oud en met echte ervaring gevraagd om hun ideeën online voor te stellen en te bespreken. Een bekwame jury koos de beste ideeën. Binnenkort organiseren we ook wedstrijden in andere landen.

meer informatie

Open Innovation